Prostočasnik - revija za ustvarjalno preživljanje prostega časa

petek, 26. junij 2009

Imate poseben Prostočasnik? Zanj dobite dva!


A se spomnite žvečilnih gumijev Babalu? In slikic, ki smo jih navdušeno trgali izpod ovitkov? Vsak stoti (tisoči ?, deset tisoči ?) je bil joker. In ko si jih zbral deset, si dobil album! Ampak tudi od jokerjev so bili eni malo drugačni, natisnjeni v napačnih barvah. Tiste pa nisi poslal, tisti vzorček je imel zbirateljsko vrednost! Najbrž so še sedaj nalepljeni v kakšnem otroškem dnevniku. ;)
Tiskarske napake ni, dokler je nekdo ne opazi. Se zgodi. Tudi v boljših družinah. Pri distribuciji nekaj tisoč izvodov preprosto ne moremo pregledati vsakega. Zapakirani paketi gredo iz tiskarne na pošto in v distribucijske centre. Tam gredo v pakiranje in naprej. K vam neposredno na dom ali na prodajna mesta.
Prijazna bralka nas je opozorila, da njen izvod Prostočasnika ni prav zložen. Ene strani se ponavljajo, druge manjkajo. Seveda smo ji takoj dostavili dva, v opravičilo in za pogum, da nam je to sporočila.
Verjetnost, da je to edini napačno sestavljen izvod, je majhna. Gotovo je še kje kakšen. Ker vemo, kako radi berete naš Prostočasnik, si predstavljamo, kakšno razočaranje je lahko nepopolna številka. Ni nam prav.
Zato se vam za vsak vrnjen napačno sestavljen izvod v naprej zahvaljujemo in vam obljubimo, da vam v zahvalo pošljemo dva. Prava.
Tiskarja bomo pa za ušesa. :)

4 komentarji:

  1. Jaz imam čisto pravega, me pa zanima, če so slučajno različne naslovnice ;) Jaz imam namreč ribe z drugačnimi obrazi ;) Samo kot zanimivost :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sem mal zamešala. Tiste z brki sem videla na Frišnem...jaz imam take, kot so tu :$ Ups ;)

    OdgovoriIzbriši